Ingredienten: |
4 witte asperges |
4 plakjes pancetta |
4 plakjes bladerdeeg |
Verse Basilicum |
Verse Oregano |
Verse Bieslook |
Verse platte Peterselie |
2 eieren |
4 San Marzano tomaatjes |
1 el Balsamico |
1 lente- |
50 gr geraspte Parmezaan |
|
|
|
|
|
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Blancheer de geschilde asperges ca. 4 minuten. Giet af en laat afkoelen.
Kook 1 ei hard en klop het andere ei los in een schaaltje.
Bestrooi de plakjes pancetta met de gehakte oregano, bieslook en peterselie. Rol een asperge in een plakje gekruide pancetta. Strooi wat Parmezaan diagonaal op een plakje bladerdeeg en leg hier de asperge op. Vouw het deeg dicht en bestrijk met het losgeklopte ei. Leg op en bakblik bekleed met bakpapier.
Herhaal dit voor de overige asperges.
Bak 20-
Snijd intussen de tomaatjes en de lente-
Pel het ei en snipper deze.
Serveer het gerecht warm, gegarneerd met het ei en het tomatenmengsel.