Quiche met Champignons en Walnoot

Ingredienten:

1 pakje Bladerdeeg

250 gr. Champignons

250 gr. Gerookte spekjes

2 Rode uien

2 bekertjes Creme Fraiche (200 ml)

8 eieren

50 gr. Walnoten

50 gr. Oude Kaas

50 gr. Belegen Geitenkaas

Peper

Boter (om in te vetten)

Bereiding:

Verwarm de oven op 220 graden.

Bak de spekjes langzaam uit tot het meeste vet is verdwenen.

Snijdt de uien en champignons in stukjes. Zet de champignons aan in een koekenpan. Voeg na 3 minuten de ui toe en fruit nog ca. 3 minuten.

Hak de walnoten in kleine stukjes.

Rasp de geitenkaas en de oude kaas.

Boter een bakblik (ca. 35x35 cm.) In en bekleed deze met het bladerdeeg. Verdeel de gebakken spekjes en het champignon/ui-mengsel over de bodem. Strooi hier de geraspte geitenkaas en gehakte walnoten over. Mix in een kom de eieren met de creme fraiche en een flinke draai peper uit de molen. Giet dit mengsel over de quiche. Strooi hier de oude kaas overheen.

Plaats het blik in de oven en bak 30-35 minuten tot de quiche goudbruin en gaar is..