Ingredienten: |
1 pakje Bladerdeeg |
250 gr. Champignons |
250 gr. Gerookte spekjes |
2 Rode uien |
2 bekertjes Creme Fraiche (200 ml) |
8 eieren |
50 gr. Walnoten |
50 gr. Oude Kaas |
50 gr. Belegen Geitenkaas |
Peper |
Boter (om in te vetten) |
Bereiding:
Verwarm de oven op 220 graden.
Bak de spekjes langzaam uit tot het meeste vet is verdwenen.
Snijdt de uien en champignons in stukjes. Zet de champignons aan in een koekenpan. Voeg na 3 minuten de ui toe en fruit nog ca. 3 minuten.
Hak de walnoten in kleine stukjes.
Rasp de geitenkaas en de oude kaas.
Boter een bakblik (ca. 35x35 cm.) In en bekleed deze met het bladerdeeg. Verdeel de gebakken spekjes en het champignon/ui-
Plaats het blik in de oven en bak 30-